Installation af jordvarme fra Vølund og Bosch

​Har du længe overvejet, om tiden er ved at være inde til installation af jordvarme? Så er du landet det rette sted. Ved Skærbæk ApS har vi stor erfaring med jordvarmeinstallation. Vores virksomhed er beliggende i Stege, men vi kører gerne ud på Møn, i Kalvehave og omegn.

Vi er en professionel elinstallatør og VVS-installatør med mange år i branchen. Det betyder, at vi med tiden har udført mange forskellige installationsopgaver inden for både el- og VVS-arbejde. Uanset hvilke opgaver, vi varetager, garanterer vi for optimale løsninger i høj kvalitet.

Der er flere fordele ved at få installeret en jordvarmepumpe. Først og fremmest er det nøjagtigt samme koncept som varmepumpen. Forskellen er blot, at vi graver en jordvarmepumpe ned i jorden i modsætning til varmepumpen. På den måde skåner du miljøet og dine energiregninger.

Vi tilbyder:

  • ​Installation af jordvarmepumpe
  • ​Optimale løsninger i høj kvalitet
  • ​Gode priser
  • ​Mange års erfaring i branchen

Installation af jordvarme – det skal du vide

Inden du overvejer professionel installation af jordvarme, kan det være en fordel for dig at vide mere om, hvordan jordvarme egentlig fungerer. Der er nemlig flere fordele forbundet med at bruge jordvarme.

Jordvarme fungerer på den måde, at varmen fra solen bliver oplagret under jorden i jordvarmepumpen. Pumpen bruger altså solens energi til at varme dit hus op. Pumpen består af en varmepumpe og en slange, som indeholder frostvæske. Pumpen bliver gravet ned under jorden.

Det er slangen i jordvarmepumpen, som optager varmen fra solen. Gennem varmepumpen bliver jordvarmen transporteret direkte til dit hus, og den kan efterfølgende varme dit hus op eller give varmt vand i hanen. Vi tilbyder jordvarmepumper i mærkerne Vølund og Bosch. Med jordvarme får du den optimale udnyttelse af jordens ressourcer samtidig med, at dine varmeregninger vil falde markant.

Vil du gerne vide mere?

Drømmer du om billigere varmeregninger, mere skånsom og miljøvenlig opvarmning af dit hus samt minimal vedligeholdelse? Så kontakt os allerede i dag for installation af jordvarme. Mangler du flere informationer eller en pris, anbefaler vi, at du kontakter os hurtigst muligt for et gratis tilbud.

Ring på telefon 55 81 44 54 eller skriv til e-mail info@sk-aps.dk for mere information.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge Skærbæk ApS

Mange års erfaring i branchen

Hos Skærbæk ApS har vi mange år bag os, som autoriseret El- og VVS-firma.

Vi dækker hele Møn, Bogø og Sydsjælland

Vi er geografisk tilgængelige og kommer gerne ud til privat- og erhvervskunder på hele Møn.

Vi tilpasser os dine behov

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig med en konkurrencedygtig pris.

Kontaktoplysninger​

​Ved Stranden 5, 4780 Stege - Find vej

Tlf.: 55 81 44 54
E-mail: info@sk-aps.dk


CVR: 25326598

Åbningstider

Mandag​ - torsdag:

​07.30-16.00

Fredag:

​07.30-15.00

Lørdag - søndag:

LUKKET