Hvidevareservice af de fleste mærker

Har du brug for professionel hvidevareservice? Så kan vi hos Skærbæk ApS hjælpe dig. Vi servicerer de fleste mærker og hjælper også gerne med montering af hvidevarer. Vores virksomhed er beliggende i Stege, men vi kører også ud til kunder på Møn, i Kalvehave og omegn.

Vi tilbyder både autoriserede elinstallationer og VVS-arbejde i alle afskygninger. Vi er en virksomhed, der har eksisteret i mange år, og derfor har vi efterhånden mange års erfaring med i bagagen. Det betyder for dig, at du får høj professionalisme og optimale løsninger fra start til slut.

Står du på nuværende tidspunkt og mangler hvidevarer til enten bryggers, køkken eller badeværelse? Så kan du trygt købe dine hvidevarer hos os. Vi sørger som sagt også for montering af hvidevarer, hvis der er behov for det.

Vi tilbyder:

  • ​God service fra start til slut
  • ​Hvidevarereparation
  • ​Hvidevaremontering
  • ​Autoriserede el- og VVS-installatører

Hvidevareservice med levering og montering

Hvis du ikke selv har overskuddet til at gå i hvidevareforretninger og vælge hvidevarer for efterfølgende selv at montere dem, har vi løsningen. Ved os kan du nemlig nemt og sikkert vælge hvidevarer blandt vores brede udbud og efterfølgende få montering og levering.

Hos Skærbæk ApS er du altså garanteret professionel hvidevareservice. Vi tilbyder desuden mange forskellige ydelser inden for området, hvis du har øvrige behov til installationen eller leveringen af varerne. Vi prøver til hver en tid så vidt muligt at imødekomme vores kunders behov. Derfor kan du også forvente gode og rimelige priser samt god service fra start til slut. 

I tilfælde, hvor dine hvidevarer går i stykker, har du desuden mulig for at bestille en hvidevarereparatør hos os. Vores dygtige og kompetente montører sørger for optimale løsninger.

Har du brug for flere informationer?

Hvis du mangler yderligere informationer om de mærker, vi tilbyder, eller om selve monteringen af hvidevarer, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 55 81 44 54 eller skriv en e-mail til info@sk-aps.dk for et uforpligtende tilbud inden for hvidevareservice.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge Skærbæk ApS

Mange års erfaring i branchen

Hos Skærbæk ApS har vi mange år bag os, som autoriseret El- og VVS-firma.

Vi dækker hele Møn, Bogø og Sydsjælland

Vi er geografisk tilgængelige og kommer gerne ud til privat- og erhvervskunder på hele Møn.

Vi tilpasser os dine behov

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig med en konkurrencedygtig pris.

Kontaktoplysninger​

​Ved Stranden 5, 4780 Stege - Find vej

Tlf.: 55 81 44 54
E-mail: info@sk-aps.dk


CVR: 25326598

Åbningstider

Mandag​ - torsdag:

​07.30-16.00

Fredag:

​07.30-15.00

Lørdag - søndag:

LUKKET