Vi laver alle former for VVS-arbejde

Mangler du hjælp til VVS-arbejde? Hos Skærbæk ApS står vi klar til at hjælpe dig. Vi laver alt lige fra store og komplekse opgaver til mindre opgaver for private kunder. Vores virksomhed er beliggende i Stege, men vi kører gerne til Møn, Kalvehave og omegn.

Ved Skærbæk ApS har vi mange års erfaring i branchen, og der har med tiden været stor diversitet i vores arbejde. Uanset om det drejer sig om vedligeholdelse, reparation eller ny installation af vand, varme eller sanitet, står vores dygtige montører altid til rådighed.

Vi tilbyder optimale løsninger i høj kvalitet uanset opgavens omfang. Har du længe overvejet en ny indretning af badeværelset eller køkkenet, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme. Det kan også være, at du har interesse i en ny og endnu bedre varmeløsning for boligen.

Vi tilbyder:

  • ​Professionel rådgivning fra start til slut
  • ​Mange års erfaring i branchen
  • ​Alle former for autoriserede VVS-opgaver
  • ​Optimale løsninger i høj kvalitet

Hvad koster VVS-arbejde?

Vores priser på VVS-arbejde afhænger af flere faktorer. Først og fremmest kommer det an på materialer, timepris og øvrige ressourcer – det vil sige opgavens omfang. Før vi kan give en endelig pris, skal vi derfor først vurdere opgaven og efterfølgende beregne et godt og skræddersyet tilbud til dig.

Er du interesseret i en billig pris på autoriseret VVS-arbejde, er det os, du skal have fat i. For os kommer dine ønsker og behov nemlig i første række. Derfor forsøger vi så vidt muligt at imødekomme dine ønsker til blandt andet priser. For at give en god og billig pris hører vi meget gerne fra dig, så vi i fællesskab kan kommet et skridt tættere på den rigtige løsning. Sammen finder vi den bedste pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du mangler flere informationer om, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan også være, at du allerede nu har brug for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud til dig og vurderer opgaven samt inspirerer dig til optimale løsninger.

Ring til os på telefon 55 81 44 54 eller send en e-mail til info@sk-aps.dk.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge Skærbæk ApS

Mange års erfaring i branchen

Hos Skærbæk ApS har vi mange år bag os, som autoriseret El- og VVS-firma.

Vi dækker hele Møn, Bogø og Sydsjælland

Vi er geografisk tilgængelige og kommer gerne ud til privat- og erhvervskunder på hele Møn.

Vi tilpasser os dine behov

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig med en konkurrencedygtig pris.

Kontaktoplysninger​

​Ved Stranden 5, 4780 Stege - Find vej

Tlf.: 55 81 44 54
E-mail: info@sk-aps.dk


CVR: 25326598

Åbningstider

Mandag​ - torsdag:

​07.30-16.00

Fredag:

​07.30-15.00

Lørdag - søndag:

LUKKET